Brand film Cargoroo

Vraag & Strategie

Cargoroo is een hippe startup die zichzelf op een laagdrempelige manier wil introduceren aan zijn al even hippe doelgroep; jonge urbans met kleine kinderen. Want Cargoroo zorgt dat het goedkoop, milieubewust én heel erg makkelijk is om een elektrische bakfiets te huren. En dat laten ze graag zien in deze korte brandfilm.


Oplossing

We denken graag mee bij de lancering van een nieuw merk, en helpen Cargoroo met deze film om de next step te zetten. In deze korte film hebben we gewerkt met een combinatie van film, graphics en oneliners – natuurlijk ondersteund door een lekkere beat – om kort en krachtig het verhaal te vertellen. Elektrische trapondersteuning terwijl je fietst met twee kids? Stabiele standaard als je parkeert met een volle bak? Geen probleem voor de elektrische bakfiets die je in de buurt huurt.

De film wordt online ingezet en zorgt ervoor dat bezoekers van de website meteen weten waar ze aan toe zijn, maar is even makkelijk inzetbaar om via social kanalen te communiceren met hun doelgroep. #letscargoroo

succesvol je brandfilm inzetten, ook op je social kanalen

bewegend beeld maakt je merk dynamisch en springlevend

#letscargoroo

Helping Cargoroo move forward!